Vi tilbyder AV Løsninger til mødelokalet

Vi tilbyder en komplet AV løsning til møde- eller konferencelokalet, som forener lyd og billede med let og brugervenlig betjening, så både mødearrangøren og deltagerne får den bedste oplevelse.

 

Vi har stor erfaring med at indrette møde- og konferencelokaler med professionelt AV udstyr. Det kræver stor viden og erfaring at finde den rigtige projektor, som giver det rigtige lys, i den rigtige størrelse, med de rigtige specifikationer og tilslutningsmuligheder osv. Vi sørger for at sætte os grundigt ind i dine ønsker og krav, så du får en løsning, der lever op til dine ønsker og behov. 


Hvad kan vi tilbyde dig?


Det komplette møde- eller konferencelokale danner den perfekte ramme for afholdelse af møder, præsentationer, undervisning eller foredrag. Den komplette løsning giver dig en lang række fordele i hverdagen, da udstyret altid er klar til brug. Vi tilbyder bland andet:

Projektorløsninger Mobile, den lille til bordet på kontoret, forskellige størrelser til loftmontering
Skærmløsninger Alt fra 40” og op efter med og uden touch
Professionel lyd i mødelokalet Højttalere, forstærkere og mikrofoner
Betjeningsløsninger Pegepinde, Presenter, fjernbetjeninger
Lærred Projektor rulle, transportable og ramme
Beslag Alt i beslag til projektorer synlige og usynlige
Trådløs overførsel af videosignal fra PC/mobil/tablet til mødelokalets projektor eller skærm


Projektorløsninger

Hvis projektor og lærred er den bedste løsning for dig, kan projektoren enten monteres på et beslag, som hænger ned fra loftet, eller i en lift, som kører ned fra loftet, når den skal bruges. Montering af projektoren i en lift er en æstetisk flot løsning, da projektoren er skjult, når den ikke er i brug. Løsningen med montering i lift kan også være en god idé, hvis man er plaget af tyverier, da projektoren ikke er synlig. Hvis projektoren monteres på lofthængt beslag, kan der ud over projektoren monteres et tyverisikringsbur, der forhindrer tyven i at tage projektoren.

 

 

 

 

 

Om os

LBit.dk ApS


Synergihuset - Dannevirkevej 6 - 7000 Fredericia
Tlf. 9215 4494 - info@lbit.dk

Åbent efter aftale.

CVR
37953172

Bank : Spar Nord Bank A/S
regnr. 9196 kontonr. 1130101808

 

 

Kontakt os

­